Bij Dick’s Inn werd in september 1990 voor het eerst de deur geopend door Dick en Ineke.
Het zal je niet verbazen hoe de naam tot stand is gekomen.
Vandaag de dag ben ik Richard, een zoon van Dick, degene die dagelijks de deuren opent.
Bij Dick’s Inn houden we er van om iedereen zich thuis te laten voelen in onze “huiskamer”. Van jong tot oud, sporter of A-atletisch iedereen is welkom voor een gezellig drankje. Ook kunt u bij ons terecht om een feest te houden, catering te bestellen of een DJ te huren. Dit kan natuurlijk ook als een pakket. Samen met mijn enthousiaste medewerkers hoop ik iedereen dagelijks en voor elke gelegenheid vooral gezelligheid te bieden.

In verband met de Coronacrisis houden we ons vanaf 1 juli aan de richtlijnen van het RIVM:

  • Maximaal 100 gasten binnen (dit is exclusief personeel)
  • Bezoekers moeten vooraf reserveren via onderstaande button of WhatsApp 06-28 30 16 62
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen tweetallen en mensen die een gezamenlijke huishouding vormen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • In een checkgesprek vooraf tussen Dick’s Inn en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.

Ons Terras

Op het terras geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). 

Zit je alleen op ons terras en wil je gebruikmaken van onze toiletten ook dan zal er door Dick’s Inn een checkgesprek plaatsvinden. Tevens mag je enkel Dick’s Inn betreden na ditzelfde checkgesprek en bij minder dan 30 personen aanwezig.

In de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door ons.

 

Met vriendelijke groet,

 Team Dick’s Inn

Contact

Neem contact met ons op